مرکز خرید ایمپلر

برای خرید ایمپلر یا پروانه پمپ اول از همه باید تعریف آن را بدانید. ایمپلر را می‌توان به عنوان پروانه‌ای تعریف کرد که در یک محفظه حلقوی یا لوله‌ای قرار گرفته است که ویژگی‌های خاصی دارد و در جنس‌های مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود. با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در‌مورد ایمپلر و خرید ایمپلر را با شما به اشتراک بگذاریم.پ

ایمپلر یا پمپ پروانه‌ای چیست؟

از ایمپلر‌ها در پمپ‌ها نیز استفاده می‌شود؛ به همین دلیل به آن‌ها پمپ پروانه‌ای می‌گویند. در پمپ پروانه، قطر پروانه بزرگتر از قطر بدنه داخلی است. پروانه معمولاً از نوعی لاستیک با تیغه‌های الاستیک ساخته می‌شود که خم می‌شوند. پمپ‌های پروانه‌ای نیز اغلب برای خنک کردن موتورهای قایق استفاده می‌شوند. وظیفه آن در قایق، مکش آب و تغذیه آن به مدار آب خنک‌کننده است تا موتور بیش از حد گرم نشود و آسیب دیگری نبیند.

هنگام خرید ایمپلر به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام خرید ایمپلر برای اینکه بدانید کدام ایمپلر مناسب است، باید نکاتی را مورد نظر داشته باشید. البته این سوالی است که اغلب پرسیده می‌شود. و ما می‌خواهیم به بهترین شکل ممکن به آن‌ها پاسخ دهیم.
هیچ چیز ارزانی نمی‌تواند جایگزین یک محصول با‌کیفیت خوب با قابلیت خرید قطعات جایگزین، در آینده شود. این تنها راه تضمین است که شما بتوانید برای مدت طولانی از یک محصول لذت ببرید. البته در اینجا باید به چند ویژگی توجه کرد:
کشور سازنده: محصول کجا تولید می‌شود؟
راهنمای کاربر: آیا این به زبان من نیز موجود است؟
جریان/ ولتاژ: آیا اینها با شرایط شما مطابقت دارند؟
کیفیت: آیا قطعات از پلاستیک ارزان ساخته شده‌اند یا از مواد باکیفیت
فروشنده: آیا در دسترس هستند؟ آیا در صورت بروز مشکل، می‌توانم به آن‌ها مراجعه کنم؟
قطعات یدکی: آیا این قطعات به‌راحتی در دسترس هستند؟ آیا می‌توانم اینها را از همان فروشنده بگیرم؟
ضمانت: نشان دهنده اعتماد به محصول (از طرف سازنده/فروشنده) است و امنیت بیشتری را ارائه می‌دهد.

انواع ایمپلر

طراحی ایمپلر مهمترین عامل برای تعیین عملکرد یک پمپ گریز از مرکز است. ایمپلری که به‌درستی طراحی شده باشد، جریان را بهینه می‌کند؛آ در حالی که تلاطم را به حداقل و کارایی را نیز به حداکثر می‌رساند.
ایمپلر در سه نوع موجود می‌باشد، که در زیر به آن‌ها می‌پردازیم.
پروانه باز 
پروانه‌های باز دارای پره‌های آزاد در دو طرف هستند. پروانه‌های باز از نظر ساختاری ضعیف هستند. آنها معمولاً در پمپ‌های با قطر کوچک و ارزان قیمت و پمپ‌هایی که مواد جامد معلق را جابه‌جا می‌کنند، استفاده می‌شوند.
پروانه نیمه باز 
این نوع ایمپلر دارای پره‌هایی از یک طرف آزاد و از طرف دیگر محصور هستند. آنها همچنین راندمان بالاتری نسبت به پروانه‌های باز ارائه می‌دهند. آنها را می‌توان در پمپ‌های با قطر متوسط   و با مایعات حاوی مقادیر کمی جامدات معلق استفاده کرد. به‌علت به حداقل رساندن گردش مجدد و دیگر تلفات باید فاصله کمی میان پره‌های پروانه و پوشش وجود داشته باشد.
پروانه بسته
در این نوع ایمپلر پره‌ها بین دو دیسک قرار دارند و همه در یک ریخته‌گری قرار دارند. آنها در پمپ‌های بزرگ با راندمان بالا و هد مکش خالص مثبت مورد نیاز کم، استفاده می‌شوند.
پروانه‌های بسته پرکاربردترین پمپ‌هایی هستند که مایعات شفاف را جابه‌جا می‌کنند. آنها به حلقه‌های سایش نزدیک روی پروانه و محفظه پمپ متکی هستند. ایمپلر بسته یا پروانه بسته، دارای طراحی پیچیده‌تری بوده و همچنین گران‌تر است.

طراحی تیغه‌های ایمپلر

تیغه‌های ایمپلر‌های دارای طراحی متفاوتی هستند، که در زیر به آن‌ها می‌پردازیم.
1-طراحی تیغه‌های خمیده به سمت عقب
2-طراحی تیغه شعاعی
3-طراحی تیغه منحنی رو به جلو (به دلیل شرایط شیب مثبت، این طرح می‌تواند باعث افزایش جریان پمپ شود)
خرید ایمپلر یا پمپ پروانه
هنگام خرید پمپ پروانه ای، مهم است که از قبل نکاتی را در نظر داشته باشید، مثلا آیا این در برابر سایش مقاوم است؟
آیا می‌توانم قطعات معیوب را به سرعت و به راحتی تهیه کنم؟
آیا تعمیرات به راحتی انجام می‌شود. اگر قصد خرید ایمپلر را دارید باید از قبل این آگاهی را داشته باشید که چه ایمپلری مورد نیاز شماست تا بتوانید یک ایمپلر متناسب با هدف خود تهیه کنید.
سخن پایانی
ایمپلر قسمتی از پمپ است که با سرعت زیادی می‌چرخد و به عنوان پروانه برای افزایش فشار و دبی سیال عمل می‌کند. ایمپلر‌ یا پمپ پروانه از متریال و جنس‌ های مختلفی تولید می‌شوند. و در مدل‌های فلزی و پلاستیکی آن به فروش می‌رسند. برای خرید ایمپلر می‌توانید به فروشگاه آنلاین مراجعه و بهترین ایمپلر‌ها را در انواع مختلف تهیه کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *