فروش پروانه دریایی آب شور
پروانه دریایی آب شور+ خصوصیات و انواع آن
پروانههای دریایی یکی از پرکاربردترین قطعات صنعتی هستند. معمولا در صنایع از قطعات بسیاری استفاده میشود، که پروانه یکی از مهمترین آنها است. پروانهها معمولا برای بهبود عملکرد پمپ مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با پروانه دریایی آب شور و انواع آن بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
پروانه دریایی آب شور چیست؟
پروانههای دریایی آب شور، نوعی قطعه صنعتی هستند، که از سختترین فلزات ساخته میشوند. همانطور که میدانید پمپ برای افزایش فشار آب، نیازمند تامین نیرو است. چون با کمک نیرو، میتواند فشار درون یک سیال را افزایش دهد. حال پروانه دریایی آب شور که با نام ایمپلر نیز شناخته میشود، معمولأ نیروی مورد نیاز پمپ را تامین میکنند. ایمپلرها در واقع منتقل کننده نیروی پمپ به سیال هستند. ایمپلرها انواع و اقسام مختلفی دارند. در تولید هر یک از مدلهای ایمپلر، از موادی مثل آلومینیوم، استیل، پلاستیک، هایبرگلاس، چدن و…. استفاده میشود. در واقع جنس ایمپلر بستگی به کاربرد آن دارد. برای مثال انواع پروانه دریایی آب شور، معمولأ از استیل یا همان فولاد ضد زنگ تولید میشوند. چرا که، با توجه به کاربردشان، نیاز است که از مقاومت بیشتری برخوردار باشند. به طور کلی بدون وجود ایمپلرها، فعالیت پمپ غیر ممکن است.
بررسی خصوصیات پروانه دریایی آب شور
ایمپلرها دارای خصوصیات ویژهای هستند. به همین دلیل بسیار پرفروش بوده، و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. در زیر به بررسی خصوصیات مهم این قطعه صنعتی، پرداختهایم:
مقاومت بالا
ایمپلرهای دریایی آب شور، از مقاومترین مواد ساخته میشوند. برای مثال معمولا در ساخت آنها، از فولاد ضد زنگ یا پلاستیک فشرده استفاده میشود. به همین دلیل بسیار مقاوم بوده، و تا سالها دوام خواهند داشت.
ضد زنگ بودن
پروانه دریایی آب شور معمولا در قسمتی مرطوب نصب میشود. به همین دلیل در تولید آن از مواد ضد زنگ استفاده میشود. در نتیجه هیچگاه شاهد پوسیدگی این قطعه نخواهید بود.
قیمت بالا
قیمت ایمپلرهای دریایی نسبت به سایر ایمپلرها، بالاتر است. چرا که معمولا در ساخت آنهااز مواد اولیه با کیفیتتر و مقاومتری استفاده میشود. در نتیجه میتوان بالا بودن قیمت آنها را، کاملا توجیه پذیر دانست.
تحمل فشار بالا
دیگر خصوصیت پروانه دریایی آب شور، تحمل فشار بالا است. این نوع قطعه در برابر فشار بالای آب و مواد چسبناک، بسیار مقاوم هستند.
معرفی بهترین انواع پروانه دریایی یا ایمپلر
ایمپلرها انواع زیادی دارند، و هر نوع آنها کاربرد خاصی دارد. آشنایی با انواع ایمپلر، میتواند در هنگام خرید بسیار مهم باشد. در زیر به معرفی بهترین مدلهای ایمپلر دریایی پرداختهایم:
پروانه باز
پروانههای باز دیواره ندارند، و تنها با چند پره کار میکنند. ایمپلرهای باز صفحه مکانیکی نگهدارنده پروانه ندارند؛ به همین دلیل مقاومت و دوام آنها، نسبت به نمونههای دیگر کمتر است. زمانی که بخواهید حجم زیادی از سیالها را کنترل کنید، و فشار مورد نظرتان زیاد نباشد، میتوانید از این نوع پروانه دریایی آب شور استفاده کنید.
ایمپلرهای بسته
یکی دیگر از انواع ایمپلرها، پروانههای بسته هستند. معمولا این مدل ایمپلر، دارای پرههای بسیار کمی هستند. پرهها به صورت کاملا بسته و محدود طراحی شده، و هوا قادر به خروج از آنها نخواهد بود. به همین دلیل این نوع ایمپلر برای استفاده در فشار بالا، مناسبترین گزینه خواهند بود.
ایمپلرهای نیمه باز
این مدل ایمپلر برای استفاده در مواقعی که نیاز به حجم بالایی از سیالها است، گزینه مناسبی هستند. ایمپلرهای نیمه باز، دارای تعدادی پره بوده، که از یک طرف به یک دیسک گرد متصل هستند. اما طرف دیگر آنها کاملا باز است. به همین دلیل است که به آنها ایمپلر نیمه باز میگویند.
سخن آخر
در این مطلب به بررسی پروانه دریایی آب شور و کاربرد آن پرداختیم. حال نتیجه میگیریم که این نوع پروانه، در عملکرد هرچه بهتر پمپ آب نقش بسزایی دارند؛ همچنین انواع مختلفی داشته، و با قابلیتهای متنوع تولید میشوند.
بدون دیدگاه